AnaSayfa / Genel / Kahve falında birden fazla soba görmek

Kahve falında birden fazla soba görmek

Kahve falında birden fazla soba görmek eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, hak yemeyeceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, çok kötü günler göreceğine, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında birden fazla soba gördüyseniz:

  • Karşı cinsle kontak kurabilme açısından da oldukça şanslısınız.

Kahve falında birden fazla soba görmek peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında birden fazla tavuk görmek kendisini daha rahat hissedeceğine, fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine yorulur.

Kahve falında birden fazla bebek görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında birden fazla telefon görmek zor zamanların biteceğine, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birden fazla cüzdan görmek her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında birden fazla yüzük takmak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birden fazla kişiyle evlenmek iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına alamet eder.

Kahve falında birden fazla yol görmek güçten düşeceğine, yorulacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir