AnaSayfa / Genel / Kahve falında birden çok kapı görmek

Kahve falında birden çok kapı görmek

Kahve falında birden çok kapı görmek insan içine çıkmak istemeyeceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Kahve falında birden çok kapı gördüyseniz:

  • Ne kadar dirensenizde güç mücadelesi gerektiren durumlardan kaçamayabilirsiniz.

Kahve falında birden fazla kapı görmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi varlığının çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında birden çok kapı görmek üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birden çok yumurta görmek günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına yorulur.

Kahve falında birden çok elbise görmek duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birden fazla televizyon görmek hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hayırlı bir işe iştirak edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birden fazla bilgisayar görmek projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına delalet eder.

Kahve falında birden çok ayakkabı görmek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birden çok inek görmek ortaklıklar varsa da bozulacağına, cesaret ve inançla hareket edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir