AnaSayfa / Genel / Kahve falında birden çok arı görmek

Kahve falında birden çok arı görmek

Kahve falında birden çok arı görmek büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine delalet eder.

Kahve falında birden çok arı gördüyseniz:

  • En iyi yaptığınız şeyi yapmaya devam edin.

Kahve falında birden fazla arı görmek makamını kaybedeceğine, suçlamalardan aklanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birden çok arı görmek sıkıntı ve zahmet çekileceğine, kucaklaşacağına yorulur.

Kahve falında birden çok araba görmek şansının ve bahtının açık olacağına, zorluğa ve darlığa düşeceğine işaret eder.

Kahve falında birden fazla karınca görmek hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birden çok ünlü görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine inanılır.

Kahve falında birden fazla cenin görmek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine işaret eder.

Kahve falında birden çok ay görmek sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birden fazla ayakkabı almak ilim ve irfan sahibi olunacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir