AnaSayfa / Genel / Kahve falında birçok siyah ayakkabı görmek

Kahve falında birçok siyah ayakkabı görmek

Kahve falında birçok siyah ayakkabı görmek huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, ancak daha sonra sorunların aşılacağına, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, iyi geçineceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birçok siyah ayakkabı gördüyseniz:

  • Zor bir durumdan geçerek feraha çıkacaksınız.

Kahve falında birçok siyah ayakkabı görmek maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine işaret eder.

Kahve falında birçok ayakkabı denemek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapı önünde birçok ayakkabı görmek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine rivayet eder.

Kahve falında birçok ayakkabı almak yaşanan ayrılıkların biteceğine, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapının önünde birçok ayakkabı görmek yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine delalettir.

Kahve falında başkasının siyah ayakkabı giydiğini görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı siyah ayakkabı görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah topuklu ayakkabı aramak sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, hafifleyeceğine, şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir