AnaSayfa / Genel / Kahve falında birçok köpek görmek

Kahve falında birçok köpek görmek

Kahve falında birçok köpek görmek zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, işlerin yavaşlayacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birçok köpek gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden gelen kişilerle bir araya gelmeniz yeni bir yönde ilerlemenize neden olacak kararlar almanızı sağlayabilir.

Kahve falında birçok yavru köpek görmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine alamet eder.

Kahve falında birçok köpek görmek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında birçok köpek yavrusu görmek kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında birçok köpeğin saldırısına uğramak huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, çok büyük hayır duaları alacağına işaret eder.

Kahve falında birçok silah görmek işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında birçok gelin görmek onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında birçok kurbağa görmek deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birçok anahtar görmek kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir