AnaSayfa / Genel / Kahve falında birçok mezar görmek

Kahve falında birçok mezar görmek

Kahve falında birçok mezar görmek planlarının işe yarayacağına, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında birçok mezar gördüyseniz:

  • İmajınıza zarar verebilecek her konuyu sonuna kadar incelemelisiniz.

Kahve falında birçok mezar görmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, daha büyük işler için bir örnek olacağına işaret eder.

Kahve falında birçok akrep görmek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, kinin ve düşmanlığın giderileceğine delalet eder.

Kahve falında birçok fare görmek kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında birçok öğrenci görmek sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, huzur getirecek birinin çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında birçok bilezik görmek ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine tabir olunur.

Kahve falında birçok yatak görmek para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birçok şemsiye görmek çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, yolunun ve geleceğinin açık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birçok göz görmek maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir