AnaSayfa / Genel / Kahve falında birçok merdiven görmek

Kahve falında birçok merdiven görmek

Kahve falında birçok merdiven görmek kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, malın bereketinin artmasına, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında birçok merdiven gördüyseniz:

  • Acil müdahale etmek istediğiniz konularda, diğerlerinin meşgul veya tatilde olması nedeniyle ilerleyemeyebilirsiniz.

Kahve falında birçok merdiven görmek maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında birçok yunus balığı görmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birçok çizme görmek kırgınların barışacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında birçok iğne görmek eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birçok timsah görmek sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına tabir olunur.

Kahve falında birçok çiçek görmek saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birçok yunus görmek insanlara öncülük edeceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında birçok sandalye görmek bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir