AnaSayfa / Genel / Kahve falında birçok tanıdık görmek

Kahve falında birçok tanıdık görmek

Kahve falında birçok tanıdık görmek başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, rahatının yerinde olacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, elinin darlığa düşeceğine işaret eder.

Kahve falında birçok tanıdık gördüyseniz:

  • Kararsız kalmanız olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında birçok tanıdık görmek iş hayatında iniş yaşanacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında birçok bebek görmek kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına alamet eder.

Kahve falında birçok misafir görmek zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, birçok firmadan iş teklifi geleceğine alamet eder.

Kahve falında birçok yiyecek görmek ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına işarettir.

Kahve falında birçok uçak görmek pişmanlığa, niyetini ve kalbini bozmayan fal sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına inanılır.

Kahve falında birçok kurbağa görmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına işaret eder.

Kahve falında birçok kitap görmek dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, kendisine olan güvenin artacağına işarettir.

Kahve falında birçok öğrenci görmek zarara gireceğine, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir