AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeyrek altın kaybetmek

Kahve falında çeyrek altın kaybetmek

Kahve falında çeyrek altın kaybetmek sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kimden akıl soracağına, işlerinin aksayacağına, çok büyük kazanç sağlanacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında çeyrek altın kaybetmek gördüyseniz:

  • Ufak tefek tartışmalara girmemeye çalışın.

Kahve falında çeyrek altın kaybetmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında çeyrek altın eline almak hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına yorulur.

Kahve falında yerden çeyrek altın toplamak iş değişikliğine gidileceğine, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir sürü çeyrek altın görmek karlı işlere gireceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında çeyrek altının çalındığını görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine rivayet eder.

Kahve falında çok çeyrek altın görmek maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine delalettir.

Kahve falında altın çeyrek görmek hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, işlerinin günden güne azalacağına delalet eder.

Kahve falında çeyrek altın yutmak kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir