AnaSayfa / Genel / Kahve falında birçok elbise görmek

Kahve falında birçok elbise görmek

Kahve falında birçok elbise görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, falı kapatan kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına inanılır.

Kahve falında birçok elbise gördüyseniz:

  • Sizin için önemli olan şeyleri hafife almamanızda fayda var.

Kahve falında birçok yeni elbise giymek ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında birçok elbise görmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına işarettir.

Kahve falında evde birçok yılan görmek yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında birçok karınca görmek başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birçok ayakkabı almak nahoş sözler işiteceğine, kazancının günden güne çok artacağına rivayet eder.

Kahve falında birçok yol görmek işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine alamet eder.

Kahve falında birçok arkadaş görmek kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, kişinin malını kaybedebileceğine tabir olunur.

Kahve falında birçok kişiyle öpüşmek kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir