AnaSayfa / Genel / Kahve falında birbirini kaybetmek

Kahve falında birbirini kaybetmek

Kahve falında birbirini kaybetmek geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, bol dua edeceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine işaret eder.

Kahve falında birbirini kaybetmek gördüyseniz:

  • Çevrenizde size yardım etmek, destek olmak veya asistanlık yapmak isteyen kişiler olsa da, nereden başlayacaklarını bilemiyor olabilirler.

Kahve falında birbirini kaybetmek kendisine istediklerini nasip edeceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına inanılır.

Kahve falında birbirine sarılan yılan görmek alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine tabir olunur.

Kahve falında birbirine taş atmak çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına rivayet eder.

Kahve falında yemekleri birbirine karıştırmak problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında insanların birbirini öldürdüğünü görmek elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında insanların birbirini yediğini görmek mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında ipleri birbirine bağlamak kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine tabir olunur.

Kahve falında birbiriyle kavga etmek kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir