AnaSayfa / Genel / Kahve falında karşılıklı birbirini görmek

Kahve falında karşılıklı birbirini görmek

Kahve falında karşılıklı birbirini görmek dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine yorulur.

Kahve falında karşılıklı birbirini gördüyseniz:

  • Size verdiği sözleri ya da genel anlamda görevlerini yerine getirmeyen kişilerle ilişkilerinize mesafe koyma kararı alabilirsiniz.

Kahve falında karşılıklı birbirini görmek bazı radikal kararlar alınacağına, büyük bir işe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında birbirini sevmek elinin darlık içinde kalacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında birbirini ıslatmak elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, kısa süre içinde engelleneceğine işaret eder.

Kahve falında kardeşlerin birbiriyle evlendiğini görmek zengin bir hayat süreceğine, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birbirine sarılmak ruhun ve kalbin rahat edeceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birbirini yiyen yılan görmek kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, işlerin düzgün gideceğine işaret eder.

Kahve falında birbirine sarılmış yılan görmek alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine inanılır.

Kahve falında iki kişinin birbirini öldürdüğünü görmek şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir