AnaSayfa / Genel / Kahve falında bira taşımak

Kahve falında bira taşımak

Kahve falında bira taşımak hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, hayırlı günlerin geleceğine ve fal sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bira taşımak gördüyseniz:

  • Söylediğiniz bazı şeylerle kendinizi taahhüt altına sokmuş olabilirsiniz.

Kahve falında bira taşımak uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, bir konuda destek alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bira içen adam görmek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında bira aldığını görmek ekmek kapılarının kapanacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının bira içtiğini görmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına tabir olunur.

Kahve falında elinde bira şişesi görmek eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine delalettir.

Kahve falında mehmet ali birand görmek insanlara küsüleceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına yorulur.

Kahve falında bira içmek sarhoş olmak aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şişeden bira içmek ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir