AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının bira içtiğini görmek

Kahve falında arkadaşının bira içtiğini görmek

Kahve falında arkadaşının bira içtiğini görmek eline para geçeceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, kazancın ikiye katlanacağına, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, çocuk sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının bira içtiğini gördüyseniz:

  • İhtiyacı olan birine yardım etmeniz, gösteriş yaparak ilgi çekmenizden daha fazla ilgi çekmenizi sağlayabilir.

Kahve falında arkadaşını bira içerken görmek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının bira içtiğini görmek sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, yakın zamanda rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babasının bira içtiğini görmek kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, küskünlük yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında bira görüp içmemek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini bira içerken görmek hayırlı işlere girileceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına delalet eder.

Kahve falında bira içip tükürmek yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına yorulur.

Kahve falında bira içeni görmek yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında birinin bira içtiğini görmek hastalıkların uzak duracağına, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir