AnaSayfa / Genel / Kahve falında bira görmek

Kahve falında bira görmek

Kahve falında bira görmek bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında fal sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, çok büyük adımlar atacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bira gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız, maddi durumunuz veya yapılacak anlaşmalar açısından gerçekten önemli zamanlardasınız.

Kahve falında birader görmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına delalet eder.

Kahve falında bira görüp içmemek hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bira almak verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, eşlerin muhabbetinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kutu bira görmek sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bira içip sarhoş olmak gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine işarettir.

Kahve falında çok bira içmek onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine tabir olunur.

Kahve falında bira ikram etmek kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, zaman bulmakta zorlanacağına inanılır.

Kahve falında sıcak bira içmek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir