AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemek ısmarlamak

Kahve falında yemek ısmarlamak

Kahve falında yemek ısmarlamak yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yemek ısmarlamak gördüyseniz:

  • Başkalarının hatalarını siz ödemek zorunda değilsiniz.

Kahve falında birine yemek ısmarlamak kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasına yemek ısmarlamak çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve falı kapatan kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında yemek ısmarlamak kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine çay ısmarlamak elini haramdan uzak tutacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kahve ısmarlamak iç dünyasının da güzelleşeceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dondurma ısmarlamak şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında bir şey ısmarlamak kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında çorba ısmarlamak aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir