AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şey ısmarlamak

Kahve falında bir şey ısmarlamak

Kahve falında bir şey ısmarlamak uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak fal sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir şey ısmarlamak gördüyseniz:

  • Başkalarının dikkatini çekmek için para harcamak zorunda değilsiniz.

Kahve falında bir şey ısmarlamak kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, bereketin ve verimin geleceğine inanılır.

Kahve falında içki ısmarlamak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına rivayet eder.

Kahve falında çorba ısmarlamak hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, zorluklarının biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine çay ısmarlamak uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine alamet eder.

Kahve falında başkasına yemek ısmarlamak çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında çay ısmarlamak hanesine huzurun dolacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine işarettir.

Kahve falında kahve ısmarlamak güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tatlı ısmarlamak ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, borçların kapanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir