AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına yemek ısmarlamak

Kahve falında başkasına yemek ısmarlamak

Kahve falında başkasına yemek ısmarlamak daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasına yemek ısmarlamak gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili memnuniyetsizlikleriniz bulunabilir.

Kahve falında yemek ısmarlamak düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine delalettir.

Kahve falında başkasına yemek ısmarlamak maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine yemek ısmarlamak çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında içki ısmarlamak esenliğe kavuşulacağına, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında dondurma ısmarlamak yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine çay ısmarlamak çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına yorulur.

Kahve falında çay ısmarlamak saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, maddi olarak güç kazanacağına delalettir.

Kahve falında kahve ısmarlamak çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir