AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin bira içtiğini görmek

Kahve falında eşinin bira içtiğini görmek

Kahve falında eşinin bira içtiğini görmek gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, kendisini çaresiz hissedeceğine, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, zengin olunacağına, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında eşinin bira içtiğini gördüyseniz:

  • Diğerlerine güvenerek hareket etmeniz durumunda işler yarım kalabilir.

Kahve falında eşinin bira içtiğini görmek dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında başkasını bira içerken görmek hayatını yoluna sokacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine rivayet eder.

Kahve falında bira içen adam görmek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına rivayet eder.

Kahve falında bira içip pişman olmak daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine işarettir.

Kahve falında bira içeni görmek sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bira içip sarhoş olmak çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kendini bira içerken görmek arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, onları okula göndereceğine tabir olunur.

Kahve falında bira içenleri görmek zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir