AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yönetici görmek

Kahve falında bir yönetici görmek

Kahve falında bir yönetici görmek girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yönetici gördüyseniz:

  • Karşı cinsle kontak kurabilme açısından da oldukça şanslısınız.

Kahve falında arabayla ters yönde gitmek bol kazanç ve rızık elde edeceğine, çok rahat bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üst düzey yönetici görmek iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yanlış yöne doğru namaz kılmak gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yön değiştirmek kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında yön bulmak kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine işaret eder.

Kahve falında arabayla ters yöne girmek parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sahip olduğu zenginliğin de artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yöneticiden hediye almak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, hayırlı kapılara ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yönetici olmak gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir