AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yeri suladığını görmek

Kahve falında bir yeri suladığını görmek

Kahve falında bir yeri suladığını görmek maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, zor durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir yeri suladığını gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde belli bir haraketlenme olması olasıdır.

Kahve falında yerleri sulamak çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, yaşadığı darlığın son bulacağına delalettir.

Kahve falında bir yeri sulamak çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında hortumla yerleri sulamak istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına alamet eder.

Kahve falında bir yeri suladığını görmek yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yeri sulamak ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine işarettir.

Kahve falında ekin suladığını görmek konforunun yerinde olacağına, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında marul sulamak yaptığı işten çıkarılacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine inanılır.

Kahve falında buğday tarlası sulamak kazancını katbekat arttıracağına, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir