AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yere varmak

Kahve falında bir yere varmak

Kahve falında bir yere varmak sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, rahat edeceğine ve huzur duyacağına, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, nimetin çoğalacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, işlerinin hep yolunda gideceğine yorulur.

Kahve falında bir yere varmak gördüyseniz:

  • Siz size yetersiniz.

Kahve falında bir yere varmak sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine alamet eder.

Kahve falında secdeye varmak gönül işlerinden mutluluk bulacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında olduğunun farkına varmak zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, hayat boyu isteklerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında rükuya varmak derin bir nefes alacağına, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında eve varmak yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, yakın çevresine fikir danışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen biriyle bir yere gitmek rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına delalettir.

Kahve falında yer satın almak belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında her yerin toz olduğunu görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, zararlarını telafi edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir