AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yere satın almak

Kahve falında bir yere satın almak

Kahve falında bir yere satın almak kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, sorunlarını halletmeyi başaracağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine işaret eder.

Kahve falında bir yere satın almak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin tartışmacı veya uzlaşmaya yanaşmayan tavırlarıyla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Kahve falında bir yeri satın almak umutsuz olacağına, kötülüklerden uzak olacağına yorulur.

Kahve falında bir yer satın almak sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında içki satılan yer görmek hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına alamet eder.

Kahve falında mezar yeri satın almak beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine işarettir.

Kahve falında yer satın almak çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, hasret çekenlerin buluşacağına inanılır.

Kahve falında bir yere satın almak çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tülbent satın almak artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında satılan arabayı görmek toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, umduklarını bulamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir