AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yer satın almak

Kahve falında bir yer satın almak

Kahve falında bir yer satın almak karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, maddi kayıpların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir yer satın almak gördüyseniz:

  • Bazı rahatsız edici durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında içki satılan yer görmek insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yer satın almak büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında bir yere satın almak iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında bir yer satın almak yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, zorlukların geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezar yeri satın almak sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında bir yeri satın almak iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sigara satın almak zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, toplumda yükseleceğine delalettir.

Kahve falında cep telefon satın almak sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, adını kirleteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir