AnaSayfa / Genel / Kahve falında satılan arabayı görmek

Kahve falında satılan arabayı görmek

Kahve falında satılan arabayı görmek işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, kendi şansını kendi yaratacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, gülmeye hasret kalacağına, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında satılan arabayı gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz işveren ya da amirinizle sürtüşmelerinizin olması olasıdır.

Kahve falında araba satın aldığını görmek kazancının eksileceğine, umutsuz olacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında eski araba satın almak çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sıfır araba satın almak kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, çok başarılı olup, kazancının artacağına yorulur.

Kahve falında lüks araba satın almak elini eteğini her şeyden çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında mavi araba satın almak huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni araba satın aldığını görmek kısmetinin bollaşacağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı araba satın almak geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında araba satın almak hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir