AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yere kaçmak

Kahve falında bir yere kaçmak

Kahve falında bir yere kaçmak en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, rahat nedir öğreneceğine, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına işaret eder.

Kahve falında bir yere kaçmak gördüyseniz:

  • Kısa zamanda sıkılarak o ortamı terketme arzuları duyabilirsiniz.

Kahve falında bir yerden bir yere kaçmak girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine işaret eder.

Kahve falında bir yerlere kaçmak ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında bir yere kaçmak korkularından kurtulacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş kişiden kaçmak ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına delalettir.

Kahve falında inekten kaçmak hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir yaratıktan kaçmak eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin birinden kaçmak çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah boğadan kaçmak bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir