AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yerden bir yere kaçmak

Kahve falında bir yerden bir yere kaçmak

Kahve falında bir yerden bir yere kaçmak mutlu olmanın yollarını bulacağına, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine inanılır.

Kahve falında bir yerden bir yere kaçmak gördüyseniz:

  • İnsanlar hakkındaki fikirlerinizi açıkça söylemekten kaçınmalısınız.

Kahve falında bir yerden bir yere kaçmak işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında kapalı bir yerden kaçmak çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir yerden kaçmak uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına alamet eder.

Kahve falında karanlık yerden kaçmak bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına tabir olunur.

Kahve falında bi yerden kaçmak maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına delalettir.

Kahve falında bir yerlere kaçmak özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına yorulur.

Kahve falında bir yere kaçmak kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yerden başka bir yere atanmak alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir