AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin birinden kaçmak

Kahve falında sevdiğin birinden kaçmak

Kahve falında sevdiğin birinden kaçmak dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, ilim ve irfan sahibi olunacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin birinden kaçmak gördüyseniz:

  • Finansal durumunuzu veya iş hayatınızı ilgilendiren ilişkiler ön plana çıkmaya başlıyor.

Kahve falında sevdiğin adamdan kaçmak malvarlığının çok daha artacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında sevdiği kişiden kaçmak çok büyük sorunlar yaşanacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle kaçmak insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kızla kaçmak birçok yeni bağlantı kurulacağına, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişiden kaçmak çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğine kaçmak nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine işarettir.

Kahve falında sevdiği insanla kaçmak dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin insandan kaçmak neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, neşe ve sevinç içinde olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir