AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yere idrar yapmak

Kahve falında bir yere idrar yapmak

Kahve falında bir yere idrar yapmak karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, övgü dolu sözler duyacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine tabir olunur.

Kahve falında bir yere idrar yapmak gördüyseniz:

  • Kendinize güvenebilmeniz zordur.

Kahve falında bir yere idrar yapmak anne babayla ters düşüleceğine, kalp kırıklığına neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yerlerde idrar görmek elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, büyük başarılar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üzerine idrar yapmak destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine tabir olunur.

Kahve falında idrarı yapmak alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük idrarını yapmak bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında sokağa idrar yapmak maddi yükümlülüklerinin azalacağına, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı idrar yapmak verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil idrar yapmak huzurlu bir yaşama sahip olacağına, işlerinin çok açılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir