Kahve falında yerlerde idrar görmek

Kahve falında yerlerde idrar görmek kötü duygularından arınacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yerlerde idrar gördüyseniz:

  • Aslında kendi yorumunuzun, senaryonuzun veya görüşlerinizin doğruluğu konusunda emin ya da ısrarcı olmak istemenize rağmen, biraz daha esnek olmanızda veya farklı bakış açılarını da dinlemenizde fayda var.

Kahve falında yerlerde idrar görmek çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir yere idrar yapmak kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eve idrar yapmak uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında üzerine idrar sıçramak aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine işarettir.

Kahve falında keçi idrarı görmek yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına inanılır.

Kahve falında üstüne idrar sıçradığını görmek çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında yeşil idrar yapmak maddi sorunlarının çözüleceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına delalettir.

Kahve falında idrar tahlili vermek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, mal sahibi olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir