AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabanın düğününü görmek

Kahve falında akrabanın düğününü görmek

Kahve falında akrabanın düğününü görmek maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, işinin ehli olacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına delalettir.

Kahve falında akrabanın düğününü gördüyseniz:

  • Hangisinin sıkıntı doğuracağı değil, hangisinin sizin için daha faydalı olacağı üzerine kafa yormanızda fayda var.

Kahve falında akraba düğünü görmek kendisi paralayacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akrabanın düğününü görmek bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında akrabasının düğününü görmek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akraba düğününe gitmek yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında akrabanın düğününe gitmek yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine işarettir.

Kahve falında bir akrabasının düğününü görmek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında bir akrabanın düğününü görmek içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında akrabanın düğününde oynamak kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir