AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabasının düğününü görmek

Kahve falında akrabasının düğününü görmek

Kahve falında akrabasının düğününü görmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve falı kapatan kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akrabasının düğününü gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar sorun yaratmaya başlıyorsa, şu an tepki vermemekle birlikte, çıkış kapısının yolunu bulmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında bir akrabanın düğününü görmek komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine işarettir.

Kahve falında akrabanın düğününe gitmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına yorulur.

Kahve falında akraba düğününe gitmek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine delalettir.

Kahve falında akrabalarla düğüne gitmek belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, aile içinden birinin veya fal sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında akrabanın düğününde oynamak uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine işaret eder.

Kahve falında akrabasının düğününü görmek işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akraba düğünü görmek yolunda devam edeceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine inanılır.

Kahve falında düğünde akraba görmek kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, hayatının zorlaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir