AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yerden bir yere uçmak

Kahve falında bir yerden bir yere uçmak

Kahve falında bir yerden bir yere uçmak çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, çirkin sözler işitileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir yerden bir yere uçmak gördüyseniz:

  • Çok arzu ettiğiniz kişinin, sizinle aynı duyguları paylaşmadığını anlayıp, hayalkırıklığına uğrayabilirsiniz.

Kahve falında bir yerden başka bir yere uçmak kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yerden başka yere uçmak kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve fal sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir yerden bir yere uçmak kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yerden uçmak hayatın fal sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine delalettir.

Kahve falında yerden yükselip uçmak kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, güzel bir iş fırsatına alamet etmektedir.

Kahve falında yerden havaya uçmak neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, hane içine ay doğacağına rivayet eder.

Kahve falında bir yerden uçmak hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına inanılır.

Kahve falında yüksek yerden uçmak maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir