AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yerden uçmak

Kahve falında bir yerden uçmak

Kahve falında bir yerden uçmak hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, iş değişikliğine gidileceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, ekmeğinin azalacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine yorulur.

Kahve falında bir yerden uçmak gördüyseniz:

  • Aşırı sinirli olabilirsiniz.

Kahve falında yüksek yerden uçmak yani babasına benzeyeceğine, çok iyi işler yapılacağına işarettir.

Kahve falında yerden havaya uçmak dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yerden yükselip uçmak Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uçmak yerden yükselmek geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine tabir olunur.

Kahve falında bir yerden uçmak toplumda itibar ve takdir toplayacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir yerden uçmak partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir yerden bir yere uçmak çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına alamet eder.

Kahve falında bir yerden başka bir yere uçmak rızkın genişlemesine, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir