AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabanın cenazesini görmek

Kahve falında akrabanın cenazesini görmek

Kahve falında akrabanın cenazesini görmek çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, terfi edeceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine delalettir.

Kahve falında akrabanın cenazesini gördüyseniz:

  • İş yerinizde ya da yaşadığınız yerde yapabileceğiniz değişikliklere odaklanmalısınız.

Kahve falında akrabanın cenazesini görmek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, saygın ve ünlü biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akraba cenazesi görmek kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında akraba cenaze görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, hayırlı kapılara ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babanın cenaze namazını kılmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil cenaze arabası görmek hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında canlı cenaze görmek yeni bir araca sahip olunacağına, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına alamet eder.

Kahve falında cenaze namazında saf tutmak çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cenaze yakmak ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir