AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı yerde kaybolmak

Kahve falında yabancı yerde kaybolmak

Kahve falında yabancı yerde kaybolmak kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, başarı kaydedeceğine, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, hayatının yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı yerde kaybolmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları dile getirirken farkında olmadan sert bir dil kullanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında yabancı bir yerde kaybolmak dolayısıyla işlerin bozulacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı yerde kaybolmak üzüntülerin günden güne artacağına, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı ülkede kaybolmak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, imkânların çok daha iyi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bilmediği bir yerde kaybolmak her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aynı yerde kaybolmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, günahlara delalet eder.

Kahve falında bir yerde kaybolduğunu görmek yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ıssız yerde kaybolmak bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir yerde kaybolmak sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, hanenizde bolluk olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir