AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilmediğin bir yerde kaybolmak

Kahve falında bilmediğin bir yerde kaybolmak

Kahve falında bilmediğin bir yerde kaybolmak hayattan alınan zevkin daha da artacağına, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında bilmediğin bir yerde kaybolmak gördüyseniz:

  • Belli esaslarında yapılacak değişiklikler, bazı anlaşma veya düzenlemelerin rahatlamasını sağlayabilir.

Kahve falında bir yerde kaybolmak alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında ıssız yerde kaybolmak hayatı boyunca rahat yaşayacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulur.

Kahve falında bilmediği bir yerde kaybolmak hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında yabancı yerde kaybolmak nice noksanlık içinde olduğuna, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına işaret eder.

Kahve falında bilmediğin bir yerde kaybolmak birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yerde kaybolduğunu görmek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında aynı yerde kaybolmak çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bilinmeyen bir yerde kaybolmak çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir