AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendinin kanser olduğunu görmek

Kahve falında kendinin kanser olduğunu görmek

Kahve falında kendinin kanser olduğunu görmek kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, kazancının sürekli artacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendinin kanser olduğunu gördüyseniz:

  • Sadece ilişki olsun diye ilişkiye giren bir kişi olmaktan kaçının.

Kahve falında annemi kanser hastası görmek hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine rivayet eder.

Kahve falında mide kanseri görmek kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kişinin kanser olduğunu duymak istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına işaret eder.

Kahve falında deri kanseri olduğunu görmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında sevgilinin kanser olduğunu görmek ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına işarettir.

Kahve falında rahim kanseri olduğunu öğrenmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine inanılır.

Kahve falında aileden birinin kanser olduğunu görmek elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kanseri olmak eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir