AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakınını gelin görmek

Kahve falında yakınını gelin görmek

Kahve falında yakınını gelin görmek bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, sermayesinin çoğalacağına, sabırla hayatına devam edeceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına delalet eder.

Kahve falında yakınını gelin gördüyseniz:

  • Bazı plan veya projeleriniz konusunda ısrarcı olmanız sonunda direnci kırmanızı sağlayabilir.

Kahve falında bir yakınının gelin olduğunu görmek yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına işaret eder.

Kahve falında bir yakınını gelin olarak görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yakınının gelin olduğunu görmek kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında yakınını gelin görmek zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir yakınını gelin görmek kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızını gelin olarak görmek ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına işarettir.

Kahve falında hamile bir gelin görmek kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına işarettir.

Kahve falında gelin kuşağı görmek hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir