AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yakının düştüğünü görmek

Kahve falında bir yakının düştüğünü görmek

Kahve falında bir yakının düştüğünü görmek bir sebeple fal sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya işarettir.

Kahve falında bir yakının düştüğünü gördüyseniz:

  • Planlarınızı uzman kişilerle tartışmanız kafanızı rahatlatmanızı sağlayabilir.

Kahve falında yakınının düştüğünü görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Kahve falında yakınının yüksekten düştüğünü görmek çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, keyfinin ve neşesinin artacağına işaret eder.

Kahve falında yakınının balkondan düştüğünü görmek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşının düştüğünü görmek sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yakınının bebek düşürdüğünü görmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında bir yakınının kuyuya düştüğünü görmek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere delalettir.

Kahve falında yakınının suya düştüğünü görmek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yakınının düştüğünü görmek çok rahat bir hayat süreceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir