AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakınının düştüğünü görmek

Kahve falında yakınının düştüğünü görmek

Kahve falında yakınının düştüğünü görmek maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, birikimlerine büyük zarar  geleceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, prestij kazanılacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yakınının düştüğünü gördüyseniz:

  • Siz yeni bir işe gerek duymasanız bile bazı tekliflerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında yakınının suya düştüğünü görmek iş hayatında başarılı olmaya, kişinin başarısızlığa düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yakınının yüksekten düştüğünü görmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında bir yakınının düştüğünü görmek aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yakının düştüğünü görmek yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında yakınının düştüğünü görmek ahiret inancına göre yaşanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında en yakın arkadaşının düştüğünü görmek kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir yakınının kuyuya düştüğünü görmek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yakınının bebek düşürdüğünü görmek sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir