AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakınının bebek düşürdüğünü görmek

Kahve falında yakınının bebek düşürdüğünü görmek

Kahve falında yakınının bebek düşürdüğünü görmek girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, büyük kazançlar sağlayacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, büyük kazanç elde edeceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yakınının bebek düşürdüğünü gördüyseniz:

  • Hiç beklenilmeyen bir kaynaktan duygusal veya ekonomik bir girişiminizle ilgili destek gelebilir.

Kahve falında yakınının bebek düşürdüğünü görmek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında bir yakının düştüğünü görmek hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yakınının yüksekten düştüğünü görmek örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine alamet eder.

Kahve falında bir yakınının düştüğünü görmek konforunun yerinde olacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına yorulur.

Kahve falında yakınının suya düştüğünü görmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına delalet eder.

Kahve falında bir yakınının kuyuya düştüğünü görmek olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yakınının düştüğünü görmek kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine alamet eder.

Kahve falında en yakın arkadaşının düştüğünü görmek gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, başına türlü işler geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir