AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir tomar para almak

Kahve falında bir tomar para almak

Kahve falında bir tomar para almak bolluk ve bereket içinde geçeceğine, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, kederinin dağılacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına delalettir.

Kahve falında bir tomar para almak gördüyseniz:

  • Yeni bir ilişkiye başlayabilir veya mevcut ilişkinizi yenileyebilirsiniz.

Kahve falında bir tomar para almak gözyaşına ve kedere boğulacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tomarla yabancı para görmek kötü günleri geride bırakacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına alamet eder.

Kahve falında tomarla kağıt para görmek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir tomar kağıt para almak stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına işarettir.

Kahve falında tomar para almak evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, tüm keyfinin kaçacağına yorulur.

Kahve falında para tomarı görmek hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tomarla para vermek kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir tomar kağıt para görmek tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir