Kahve falında para tomarı görmek

Kahve falında para tomarı görmek uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, hırpalanacağına, darp edileceğine, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında para tomarı gördüyseniz:

  • Grup aktivitelerine veya bazı organizasyonlara katılmanız imajınızı güçlendirebilir veya ününüzü arttırabilir.

Kahve falında tomarla para aldığını görmek bir süre bu durumun devam edeceğine, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir tomar kağıt para görmek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında tomarla para vermek maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tomarla kağıt para görmek maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tomar tomar para bulmak uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına tabir olunur.

Kahve falında tomar para almak eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, başın borçlularla belaya gireceğine tabir olunur.

Kahve falında tomarla para bulmak kötü ve zor günler yaşanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında para tomarı görmek hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, önemli kararlar alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir