AnaSayfa / Genel / Kahve falında kağıt para tomarı görmek

Kahve falında kağıt para tomarı görmek

Kahve falında kağıt para tomarı görmek arkasından iyi anılan kişi olacağına, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, büyük bir sorun oluşacağına, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kağıt para tomarı gördüyseniz:

  • Kurallara uymamanız durumunda sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında bir tomar kağıt para almak aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına rivayet eder.

Kahve falında tomarla kağıt para bulmak götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında tomarla kağıt para saymak eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kağıt para tomarı görmek sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında tomarla kağıt para görmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına alamet eder.

Kahve falında bir tomar kağıt para görmek duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine yorulur.

Kahve falında tomarla kağıt para almak özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tomarla para aldığını görmek bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir