AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabalarla toplanmak

Kahve falında akrabalarla toplanmak

Kahve falında akrabalarla toplanmak böylece hayatının kolaylaşacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, iyi habere, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, araba alınacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında akrabalarla toplanmak gördüyseniz:

  • Her şeyi son derece kolaylaştıracak olan buluş veya fikirler üretmeniz mümkündür.

Kahve falında akrabalarla toplanmak yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında akrabalarla top oynamak ticaretinin büyüyeceğine, bağlılıkların zayıflayacağına ve fal sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine alamet eder.

Kahve falında akrabaların toplandığını görmek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına işaret eder.

Kahve falında eski arkadaşlarla toplanmak falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına rivayet eder.

Kahve falında ev eşyalarının toplandığını görmek en pahalı evlerde oturacağına, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında top sakallı kadın görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, huzur dolu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi top görmek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında top kumaş görmek tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir