AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü tatlı görmek

Kahve falında bir sürü tatlı görmek

Kahve falında bir sürü tatlı görmek işindeki verimliliğin düşeceğine, hayırlı bir haber alınacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, daha rahat bir nefes alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına alamet eder.

Kahve falında bir sürü tatlı gördüyseniz:

  • Yapılan davetler artabilir ya da sosyal sorumluluk projelerine ilgi duyabilirsiniz.

Kahve falında bir sürü tatlı yemek özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, sorunlarının günden güne artacağına işaret eder.

Kahve falında bir sürü tatlı görmek bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine alamet eder.

Kahve falında portakal tatlısı yemek el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, çok büyük zararlar edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tatlı dağıtmak yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında lokma tatlısı dağıtmak hatalı yollara sapılacağına, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye tatlı yedirmek kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına işaret eder.

Kahve falında süt tatlısı görmek günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, işlerinin aksayacağına inanılır.

Kahve falında tatlıya tuz atmak birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, parasal sıkıntıların son bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir