AnaSayfa / Genel / Kahve falında süt tatlısı görmek

Kahve falında süt tatlısı görmek

Kahve falında süt tatlısı görmek her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, ihanet dolu bir işe girileceğine, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına inanılır.

Kahve falında süt tatlısı gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etme çabanız sizi yıpratabilir.

Kahve falında tatlı süt içmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında süt tatlısı görmek ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında ekmek tatlısı görmek zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında sokak tatlısı görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında tatlı türk kahvesi içmek eğer fal sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, bereket ve rahat içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayva tatlısı yapmak aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil tatlı erik yemek beklentilerin hızla gerçek olacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birine tatlı yedirmek sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir