AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağlı tabak görmek

Kahve falında yağlı tabak görmek

Kahve falında yağlı tabak görmek bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, lüksüne de lüks katacağına, ferahlık veren sözler duymaya yorulmaktadır.

Kahve falında yağlı tabak gördüyseniz:

  • Farz ederek hareket etmek yanıltıcı olabilir.

Kahve falında yağlı tabak görmek sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında katı yağ almak günah ve suç işleyeceğine, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağlı yemek hedefine çok kolay ulaşacağına, itibar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sıvı yağ döküldüğünü görmek büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında yağlı görmek sorunlarını gidereceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında yağ şeker görmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yağ satın almak endişelerinin yerini umudun alacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yağlı yufka görmek yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir