AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü poşet görmek

Kahve falında bir sürü poşet görmek

Kahve falında bir sürü poşet görmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, ihanete uğrayacağına, büyük bir zenginliğe sahip olacağına, fal sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, vefalı bir insan olacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine tabir olunur.

Kahve falında bir sürü poşet gördüyseniz:

  • Bazı fikirleriniz ekstra gelirler elde etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında bir sürü poşet görmek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında poşet poşet muz görmek makamının sürekli yükseleceğine, onlardan medet umacağına yorulur.

Kahve falında poşete kum doldurmak eğlenceli günler geçireceğine, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil poşet görmek sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir poşet salatalık görmek hayırlı bir evlilik yapılacağına, her daim bereketli işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında poşet içinde et görmek ününün çoğalacağına, huzurlu günlerin uzaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında poşette fındık görmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, yüksek moralli olacağına inanılır.

Kahve falında poşete balık görmek ruhunun dinleneceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir